Kapittelstraat 37, 9280 Wieze

Over mij

Mijn naam is Kim Hillaert en ik ben de trotse mama van drie prachtige kinderen. Door mijn rugzakje vol met herinneringen en ervaringen vanaf mijn geboorte tot op heden heb ik een stevige kennis vergaard en een prachtige basis gelegd voor mijn praktijk ‘Prachtige Parel’.

Vele jaren heb ik als kinderverzorgster in een kinderdagverblijf gewerkt. Met hart en ziel zette ik me in voor alle kinderen en hun ouders. Maar op een gegeven moment wou ik meer kunnen betekenen voor kinderen. Ik wou ze net dat tikkeltje “extra” kunnen meegeven. Ouders kwamen heel vaak ten rade bij mij over problemen met hun baby of peuter. Ikzelf geloof in de kracht van de kwaliteiten van kinderen en weet ook dat alle gedrag altijd logisch is, we hoeven enkel maar te kijken!

Ikzelf heb mijn opleiding tot gespecialiseerde kindercoach bij Tori in Nederland gevolgd. Deze twee-jarige opleiding heeft me de nodige kennis en ervaring gegeven om mijn eigen gespecialiseerde kindercoach praktijk geboren te laten worden. Door de training, geboorte in kaart, heb ik nog meer inzichten gekregen in waarom gedrag van kinderen altijd logisch is. Daarbij ben ik gecertificeerde Tori opleider en leg ik zelf de basis voor beginnende kindercoaches door middel van mijn eigen opleiding in België. Verder ben ik de vuurvogel-training gaan volgen in Nederland zodat ik aan iedereen kan meegeven hoe je jouw eigen angsten kan omzetten naar iets positief zodat je de kracht kan vinden om naar je lichaam te luisteren, jouw lichaam heeft het immers altijd juist.