Kapittelstraat 37, 9280 Wieze

Wat kunnen ontmoetingen teweeg brengen?

Wat een prachtige ontmoetingen heb ik afgelopen week toch weer gehad, door nieuwe mensen te ontmoeten en door met oprechte aandacht te luisteren kan je fijne dingen ontdekken. Je kan mensen bewust maken van wat ze zeggen, maar vooral ook van wat ze niet zeggen. Want daar ligt heel dikwijls de kracht verborgen. Een verborgen kracht waar je mee geboren bent maar doorheen de jaren is deze steeds dieper verstrengeld geraakt in je binnenste. Ze is er wel nog maar je kan er geen beroep meer opdoen. Je hebt ze als het ware onderdrukt.

Weet je, enkele jaren geleden door een plotselinge ontmoeting werd ik gewezen op dingen die ik nooit vertelde. Dingen waarvan ik dacht, dat lukt me toch niet, daar ben ik niet goed genoeg voor. Terwijl ik dit zo typ lijkt het gewoon te belachelijk voor woorden.
Maar oooo wat ben ik blij dat ik bewuste keuzes heb gemaakt. Bewuste keuzes voor mezelf, lekker egoïstisch toch?
Ja inderdaad,mijn omgeving was hier niet altijd tevreden over, maar zij zagen wat ik voelde en dat was geluk. Geluk om terug mezelf te zijn en mezelf te vinden. Geluk om te doen waarvoor ik geboren ben, waarom ik hier op deze wereld een plaatsje heb gekregen. Mijn verborgen kracht is terug naar buiten kunnen treden en wat heeft dit voor mooie gevolgen gekregen.

 

Gevolgen waardoor ik velen van jullie kan verder helpen in je zoektocht. De zoektocht naar je verborgen kracht, je voelt deze kracht al trouwens. Je moet er gewoon even oprechte aandacht voor hebben. De draaiingen in je buik als het over kinderen gaat, je voelt letterlijk de kracht omhoog kruipen door je hele lichaam.

Weet je welke ik bedoel? Ja precies, die!

Dit wil zeggen dat er iets in gang gezet is. En met dat iets moet je gewoon gaan werken, ervaren en bewust in je opnemen.
Volg je eigen pad!

Fijn weekend,
Kim Hillaert