Kapittelstraat 37, 9280 Wieze

Zichtbaarheid, Gezonde stress

Zichtbaarheid begint met stevige wortels!

Wat een fijne week op het programma, hier geniet ik toch altijd van….

Daarom is het fijn je eigen praktijk te hebben. Enkel dingen doen die ik leuk vind in een ongedwongen sfeer. Gedaan met ’s morgens vroeg met een misselijk gevoel naar mijn werk te vertrekken, geen slapeloze nachten meer, me niet meer afvragen of het dit nu wel is,….. Nee, daar heb ik al even komaf meegemaakt.
Echt waar, ik geniet nu van mijn “job” en wat voelt dat goed. Ja natuurlijk, soms zijn er momenten waar ook ik even van baal. Zoals kwartaal updates met mijn boekhouder, maar dat hoort er nu eenmaal bij en gelukkig heb ik een goeie boekhouder die weet dat ik er van baal. 🙂 Dat helpt…

Deze week wordt er onder meer gesleuteld aan mijn eigen website van Prachtige Parel, op deze site zal je vanaf nu alles kunnen terug vinden waarvoor je terecht kan bij mij. Ook ik ervaar hier terug de spanning die het met zich mee brengt, is het wel goed genoeg. Staan er geen domme dingen, is het duidelijk voor de buitenwereld. Dit zegt vooral mijn hoofd. Op zo een momenten is het fijn dat ik even ga zitten, kijken en voelen wat mijn lichaam me eigenlijk wil vertellen. Wat wil mijn lichaam doen? En ja hoor, die spanning die mijn lichaam ervaart heb ik nodig om vooruit te kunnen kijken, gezonde spanning.

Alsook de groep kindercoaches die gestart zijn in januari dit jaar zijn deze zomer volop aan het werk om zichtbaar te worden voor de buitenwereld. Samen zijn we aan de slag gegaan om de teksten voor hun website duidelijk neer te pennen zonder dat ze hun eigenheid verliezen.
Ieder op zich heeft zijn eigen specialiteit gedurende de afgelopen 6 maand ontdekt en dit is zo fijn om te lezen in hun teksten. Van gezinscoach naar baby coach tot coach voor onzeker kinderen in samenwerking met dieren.
En dat het vruchten afwerpt, de eerste klanten voor hun praktijk staan al op hun deur te kloppen.

Wat een variatie in deze groep en het fijnste is, ze hebben elk hun eigen methode ontwikkeld, want dan pas werkt het!
Geen gekopieer en geplak, volledige makelij van eigen bodem zoals ze bij ons zeggen. Begin dit jaar zijn ze met grote dromen binnen gestapt en als ze nu eens terug kijken naar die dag en welke weg ze hebben afgelegd, dat is gewoon niet te geloven. Wensen worden werkelijkheid zolang je er maar zelf in geloofd.

Wat ben ik blij dat ik hier voor een stukje mee verantwoordelijk ben, mijn doel en wens is nog steeds ongewijzigd. Ik wens dat alle kinderen oprecht gelukkig zijn en ik gun ze stuk voor stuk een gespecialiseerde kindercoach.
Wil je meer weten over de opleiding, neem een kijkje mijn website en vraag een gratis verhelderings gesprek aan.

Zomerse groetjes
Kim Hillaert
Trainer en gespecialiseerde coach