Kapittelstraat 37, 9280 Wieze

1-op-1 COACHING

In mijn gespecialiseerde kindercoach praktijk komen er dikwijls kinderen langs die moeite hebben met het herkennen en erkennen van hun eigen gevoelens, emoties en hun behoeften. Doordat ze hier heel moeilijk hun eigen grenzen kunnen aangeven vergeten ze vaak naar zichzelf te luisteren waardoor de omgeving hen volledig kan opslorpen.  Deze kinderen krijgen heel vaak ‘woede uitbarstingen’ of de term hooggevoelig wordt hier ook heel vaak ‘mis’bruikt.

Samen met je kind en jullie als gezin ga ik op weg, ik kijk naar wat er echt speelt binnen in je kind en ga samen met je kind op zoek naar oplossingen, bewust worden is hierin een belangrijk punt. Zowel voor je kind als voor jullie als ouders.

Ik bied jullie een individueel coaching traject op maat voor je hele gezin.

  • Als mijn kind thuis komt van school mag ik er niets aanvragen of mijn neus wordt afgebeten
  • Bij de minste trigger kan mijn kind ineens een woede uitbarsting krijgen en weten wij als ouders niet meer wat te doen
  • Ons kind is zo stil en lijkt zo verdrietig
  • Iedere ochtend vertrekt ons kind met buikpijn/hoofdpijn naar school en er is geen medische verklaring voor te vinden
  • Wij hebben het gevoel dat ons kind met zijn emoties helemaal in de war ligt, hij kan zich niet uiten
  • Mijn kind slaapt onrustig en heeft hevige nacht merries, af en toe begint hij zelfs te slaapwandelen
  • Er is een overlijden in onze familie, het lijkt mijn kind helemaal niet te deren
  • Mijn kind wordt heel dikwijls door zijn omgeving overprikkeld
  • Mijn kind lijkt altijd ver weg in gedachten verzonken en de juf heeft dit al een paar keer aangekaart

Als jij in bovenstaande stellingen je kind of je gezin herkent neem dan vrijblijvend contact met me op.

Wanneer je voor de eerste keer contact met me opneemt dan plannen we samen een kennismakings-gesprek in. Dit gesprek duurt ongeveer  30 minuten en is volledig gratis. Tijdens dit gesprek bekijken we of een volgende stap (oriëntatiegesprek) de logische vervolg stap is voor jullie gezin.

Het oriëntatie gesprek vindt bij jullie thuis plaats en kost €75,00 excl. BTW. Dit bedrag wordt in mindering gebracht wanneer je kiest voor een individueel traject. Vooraf krijg je van mij een vragenlijst doorgestuurd die ingevuld dient terug gestuurd te worden voor het oriëntatie gesprek plaats vindt. Na dit gesprek schrijf ik een trajectvoorstel voor jullie waarin staat wat ik voor jullie gezin kan betekenen, wat ik jullie kan bieden en wat de kostprijs hiervan is. Dit voorstel mail ik je uiterlijk 5 dagen later door. Na twee dagen is er telefonisch contact waar dit voorstel wordt besproken en om een eventueel verdere verloop af te spreken.